Graal > Przepisy > Pstrąg > ROLADKI SZPINAKOWE Z RYBĄ

ROLADKI SZPINAKOWE Z RYBĄ

Składniki

  • puszka GRAAL Filety z pstrąga w sosie chrzanowym 100g;
  • 100g łososia wędzonego;
  • opakowanie mrożonego szpinaku rozdrobnionego;
  • 3 jajka;
  • 3 ząbki czosnku;
  • opakowanie serka śmietankowego;
  • sól;
  • pieprz.

Przygotowanie

Szpinak połączyć z żółtkami, przyprawić, dodać posiekany czosnek oraz pianę z białek. Masę podzielić na dwie części, każdą rozsmarować na dużej blaszce i piec przez 20 minut. Po wystudzeniu smarować serkiem i układać na nim plastry łososia i kawałki pstrąga. Zwijać roladę, kroić w plastry. Przekąska najlepiej smakuje schłodzona.

Przepis z bloga Gotowanie i testowanie