Fats / 100g
21
Energy / 100g
245
Proteins / 100g
9.2
Carbohydrates / 100g
4.8
Energy:
1015 kJ / 245 kcal
Fat :
21 g
of which saturates:
7 g
Carbohydrate:
4,8 g
of which sugars:
3,9 g
Protein:
9,2 g
filety z makreli 60% (ryba*** Scomber Scombrus (SS) lub Scomber Japonicus (SJ), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27 lub Środkowo-Wschodni Atlantyk FAO 34 lub Ocean Spokojny FAO 61, kategoria narzędzia połowowego: włoki pelagiczne (OTM) lub sieci stawne (kotwiczone) (GNS) lub okrężnice (PS)), sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (10%), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakt przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździk, chilli), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, *** nazwa łacińska, obszar i metoda połowu wskazane w numerze partii po literze P
Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, soję, sezam, dwutlenek siarki.