Fats / 100g
7.3
Energy / 100g
149
Proteins / 100g
12
Carbohydrates / 100g
8.1
Wartość energetycznaEnergy:
149 kcal/624 kJ
Fat:
7,3 g
of which saturates:
1,7 g
Carbohydrate:
8,1 g
of which sugars:
8,1 g
Protein:
12 g
filety ze śledzia (ryba)* (50%), sos teriyaki (36,4%): woda, sos sojowy jasny (woda, sól, soja, mąka pszenna, cukier), koncentrat pomidorowy, cukier, ocet spirytusowy, miód wielokwiatowy, imbir suszony, czosnek suszony, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karagen), warzywa 13,6% (marchew, papryka czerwona, cebula, pędy bambusa, grzyby mun, por), *((A) Śledź atlantycki Clupea harengus lub (B) Śledź bałtycki Clupea harengus membras; złowione w Północno-Wschodni Atlantyk FAO27 lub Morze Bałtyckie FAO27.IIId; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM), okrężnice (PS) lub tuki pelagiczne (PTM)). Zastosowany składnik A lub B, obszar połowu oraz narzędzie połowowe wskazane w numerze partii po literze P
Może zawierać: gorczycę, mleko, jaja, seler.