Fats / 100g
7.6
Energy / 100g
192
Proteins / 100g
13
Carbohydrates / 100g
17
Energy:
807 kJ / 192 kcal
Fat :
7,6 g
of which saturates:
1,9 g
Carbohydrate:
17 g
of which sugars:
3,9 g
Protein :
13 g
śledź 60% (ryba***, Clupea harengus (CH), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27 lub Morze Bałtyckie FAO 27llld, metoda połowu: włok pelagiczny (wp))
sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (10%), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakt przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździkim chilli), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa, ekstrakt papryki, maltoekstryna
*** nazwa łacińska, obszar i metoda połowu wskazane w numerze partii po literze P
Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, soję.