Fats / 100g
18
Energy / 100g
259
Proteins / 100g
12
Carbohydrates / 100g
12
Energy:
1080 kj/259kcal
Fat:
18g
of which saturates:
3,8g
Carbohydrate:
12g
of which sugars :
12g
Protein:
12g
filety z makreli 60% (Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, narzędzie połowu***: włoki pelagiczne (OTM) lub tuki pelagiczne (PTM)), sos barbecue (40%) - koncentrat pomidorowy (32%), woda, cukier, ocet spirytusowy, powidła węgierkowe (śliwki węgierki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), sól, cebula suszona, papryka ostra, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), ziarna jałowca, aromat dymu wędzarniczego, *** nazwa łacińska, obszar i metoda połowu wskazane w numerze partii po literze P
Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, seler, soję.