filety (50%) z makreli*
sos pomidorowy (46%): woda, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, sos sriracha (8%) (czerwona papryka jalapeno, woda, cukier, sól, czosnek, ocet, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sos z czerwonej ostrej papryki (ocet, czerwona papryka, sól)), cukier, skrobia modyfikowana, papryka czerwona, ocet spirytusowy, sól, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki
papryka jalapeno (4%)
*makrela (Scomber scombrus (MAC)), makrela kolias (Scomber japonicus (MAS)); złowione w morzu: Północno-wschodni Atlantyk FAO 27, Środkowo-wschodni Atlantyk FAO 34, Ocean Spokojny FAO 61; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM) lub sieci stawne (kotwiczone) (GNS) lub okrężnice (PS). Nazwa łacińska, obszar połowu i narzędzie połowowe wskazane w numerze partii po literze P
Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, seler, soję.