Graal > Wszystkie > Filety z makreli w sosie pieprzowym z pieprzem marynowanym

Filety z makreli w sosie pieprzowym z pieprzem marynowanym
170g

Tłuszcz

17

Wartość energetyczna kcal / 100g

235

Białko / 100g

15

Węglowodany / 100g

4.7

Szczegóły

Wartość energetyczna:

975 kJ / 235 kcal

Tłuszcz:

17 g

w tym kwasy tłuszczowe: nasycone::

3,9 g

Węglowodany:

4,7 g

w tym cukry:

4,7 g

Białko:

15 g

Sól:

0,96 g

Suma kwasów Omega 3:

3,3 g

Dla tych, którzy lubią ryby

Tylko najlepszej jakości ryby stanowią zawartość wyrobów Graal. Każda ryba jest przygotowywana tak aby zachowała naturalny smak i wartości. Są one idealne jako zakąska, składnik kanapek, dodatek do sałatek lub jako główny posiłek.

Skład

filety z MAKRELI*** (60%), sos pieprzowy (39%): woda, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, mango (cukier, mango, cukier trzcinowy, ocet winny, sól, przyprawy), ocet spirytusowy, sól, mąka ziemniaczana, pieprz czarny (0,8%), pieprz zielony (0,6%), substancja zagęszczająca (guma guar), przyprawa curry (kurkuma, kolendra, kozieradka, imbir, kmin rzymski, sól jodowana (sól, jodek potasu), skrobia kukurydziana, pieprz cayenne), musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, cukier, sól, ocet winny, przyprawy), pieprz zielony 1%, ***MAKRELI (Scomber scombrus (MAC)), MAKRELI kolias (Scomber japonicus (MAS)); złowione w morzu: Północno-wschodni Atlantyk FAO 27, Środkowo-Wschodni Atlantyk FAO 34, Ocean Spokojny FAO 61; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM) lub sieci stawne (kotwiczone) (GNS) lub okrężnice (PS), ***nazwa łacińska, obszar i metoda połowu wskazane w numerze partii po literze P

Alergeny

Może zawierać gluten, mleko, jaja, seler, soję.

Pochodzenie

Obszar połowu ryb - złowione w morzu: Północno-wschodni Atlantyk FAO 27, Środkowo-Wschodni Atlantyk FAO 34, Ocean Spokojny FAO 61; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM) lub sieci stawne (kotwiczone) (GNS) lub okrężnice (PS), nazwa łacińska, obszar i metoda połowu wskazane w numerze partii po literze P

Podobne produkty