15 stycznia 2015 |

Nowe odsłony Tuńczyka

Odpowiadając jednak na oczekiwania naszych konsumentów, którzy poza klasyką cenią sobie nowe, jeszcze niepoznane smaki, firma Graal przygotowała dwie propozycje :

  • Tuńczyk z warzywami Americana
  • Tuńczyk z warzywami Mexicana

Nowe odsłony produktów z tuńczyka skierowane są do osób ciekawych połączeń ryby z warzywami, które są charakterystyczne dla tych dwóch krajów  Ameryki Północnej. Wersja Americana zawiera salsę z kukurydzy, marchwi, groszku oraz czarnych oliwek, natomiast w odsłonie Mexicana nasze podniebienia mogą się cieszyć smakiem fasoli czerwonej, kukurydzy, marchwi oraz papryki czerwonej.


go back

More news

19 sierpnia 2019

Grillowane ryby z puszki – tego jeszcze nie jadłaś!

Czy wiesz, że w Hiszpanii i Portugalii ryby z puszki to ważny element zarówno codziennych przekąsek, jak i wykwintnych dań? Sposób wykorzystania tych wartościowych, lecz wciąż niedocenianych produktów może cię zaskoczyć. Kelli Foster z magazynu  „The Kitchen” zachwyca się potencjałem sardynek z puszki, które przygotowuje na imponującą ilość sposobów! Dziennikarka na pierwszym miejscu stawia minimalizm […]

czytaj więcej

15 sierpnia 2017

Odkryj linię DIABETIC!

Nowa linia makreli DIABETIC to innowacja na rynku, dedykowana do diabetyków oraz wszystkich tych, którzy dbają o zdrowie i chcą być fit. Filety z makreli w wodzie z linii DIABETIC dostępne są w dwóch wersjach smakowych: z papryczką jalapeno oraz z cytryną i pieprzem. Niski indeks glikemiczny produktu (IG<50) sprawia, że makrela zapewnia uczucie sytości […]

czytaj więcej

1 lipca 2017

Salatino 7 zbóż – poznaj moc ziaren!

Cechą wszystkich sałatek Salatino jest fakt, że stanowią one zbilansowany posiłek – z przemyślanymi składami zapewniającymi odpowiednią zawartość składników odżywczych oraz kaloryczność. Wyjątkowość najnowszej linii Salatino – która docelowo będzie się opierać o 7 różnych zbóż – kryje się w mocy super foods, czyli produktach mających wybitnie korzystny wpływ na nasze zdrowie. Salatino to kompozycja […]

czytaj więcej