3 listopada 2016 |

Salatino dla zabieganych

W nowej odsłonie linii artykułów Salatino bez zmian króluje tuńczyk. Dostępny jest on w dwóch wariantach: z czosnkiem niedźwiedzim, chili i z oliwą z oliwek oraz z suszonymi pomidorami, oliwkami i kaparami.

Produkty Salatino Express idealnie sprawdzają się jako baza do dań na ciepło i umożliwiają przygotowanie pysznego posiłku w dosłownie kilka chwil. W pierwszej kolejności należy ugotować makaron, kaszę, bądź ryż – w zależności od naszych preferencji oraz zgodnie ze wskazówkami z opakowania. Następnie należy rozgrzać odrobinę masła na patelni i przełożyć wcześniej ugotowany produkt, dodać zawartość puszki Salatino Express i razem podgrzewać składniki przez kilka minut na małym ogniu. Warto pamiętać o tym, że należy składniki przemieszać co chwilę, aby się nam nie przypaliły.

Gotowy posiłek można udekorować wedle uznania np. dodając na talerz kilka przekrojonych pomidorków koktajlowych oraz listek świeżej bazylii.

Więcej informacj na temat produktów Salatino znajdziesz na stronie salatino.pl


Cofnij

Pozostałe aktualności

14 maja 2021

Konkurs #GraalowaPosiadówka

Uwaga, uwaga! Na Graalowym Facebooku wystartował przepyszny konkurs. Kliknij, aby poznać szczegóły.

czytaj więcej

15 lutego 2021

E-book „Jedz ryby Graal 3 razy w tygodniu”

Graalowy e-book to 12 rybnych przepisów na śniadania, obiady i kolacje. Pobierz za darmo!

czytaj więcej

18 grudnia 2020

E-book #PrzyGotujŚwięta z Graalem

Potrzebujesz inspiracji na świąteczne potrawy? Przygotuj święta z Graalem! Pobierz e-book i poznaj receptury na rybne dania.

czytaj więcej